Punt divers

Un incendi crema una nau de pintures i dissolvents al polígon de Torrefarrera

Un incendi ha cremat totalment una nau de pintures i dissolvents al polígon de Torrefarrera (Segrià) per motius que encara es desconeixen. No s'ha de lamentar cap víctima mortal ni ferit i 17 dotacions de Bombers de la Generalitat, ambulàncies i Mossos d'Esquadra s'han adreçat al lloc de l'incendi, en una nau al carrer Tramuntana del polígon industrial de Torrefarrera. Segons informava el cap de la regió d'emergències dels Bombers a Lleida, Jordi Solà, encara es desconeixen les causes i l'incendi ha obligat a desallotjar sis naus de la zona pel perill que s'estengués el foc. El foc ha començat a les cinc de la tarda i al voltant d'un quart de vuit de la tarda, el foc ja estava controlat.

L'incendi ha afectat tota la nau i segons Solà els productes químics, pintures i dissolvents per al revestiment de mobiliari, que contenia han produït que el foc s'estengués ràpidament i intensament per tota la nau. El foc ha fet cedir una paret mitgera que separava la nau de l'empresa situada a l'esquerra, però els bombers han aconseguit evitar que el foc traspassés a aquesta nau.El sostre de la nau també ha cedit i per això han remullat l'edifici des de dalt. Segons Solà, es temia que l'incendi es propagués a la nau situada al darrere de l'afectada pel foc, perquè és una empresa dedicada a la fusteria, però els Bombers també han evitat que hi arribés.Encara es desconeixen les causes de l'incendi, però es creu que el foc hauria començat mentre el propietari de la nau feia algun treball, fet que encara està per confirmar, segons el cap d'emergències dels Bombers. Tot i que l'incendi ha creat una columna de fum i ha creat expectació entre els treballadors de les empreses del polígon industrial de Torrefarrera, no s'ha de lamentar cap mort ni ferit. La nau afectada té unes dimensions de 15 metres de façana per 40 metres de fons i 600 metres quadrats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.