Punt divers

Mollerussa licita les quatre actuacions municipals finançades pel Fons Estatal d'Inversió Local

PONENT

L'Ajuntament de Mollerussa ha tret a concurs les quatre actuacions municipals finançades pel Fons Estatal d'Inversió Local, valorades en conjunt en 2.316.000 euros. Els projectes són el condicionament del Pavelló Municipal Pla d'Urgell en un espai multifuncional, la urbanització i enllumenat d'un tram de l'avinguda del Canal, la millora de l'edifici Sant Jordi i el condicionament de la plaça de l'Esport. Recordem que la convocatòria d'aquests ajuts per part del govern espanyol es va fer pública a finals de l'any passat i els projectes tenen com a termini màxim de finalització el primer trimestre de 2010.

El condicionament del pavelló Pla d'Urgell, que té un pressupost de sortida de 1.079.149 euros i un termini d'execució de 4 mesos, consistirà en instal·lar climatització, millorar la il·luminació i la sonorització. El sostre es rebaixarà a 8 metres i es revestiran les parets, actuacions que contribuiran a optimitzar recursos i oferiran una major qualitat i confortabilitat a l'equipament que, a banda, d'acollir les diferents fires que es fan a la ciutat, també és seu d'altres esdeveniments culturals i festius al llarg de l'any. Pel que fa a la urbanització i enllumenat de l'avinguda del Canal, que surt amb un pressupost de 866.985 euros i un termini d'execució de quatre mesos, el tram que serà objecte de adequació serà el que va des de la rotonda de la carretera de Miralcamp a l'antiga N-II. Les obres en aquesta avinguda permetran regular els aparcaments i preveure zones enjardinades i d'esbarjo infantil. Amb aquesta actuació es donarà per finalitzada el condicionament de tram urbà de la tercera sèquia del Canal d'Urgell. Respecte a l'edifici Sant Jordi, el projecte, que està pressupostat en 192.295 euros i té un termini d'execució de 2 mesos i mig, preveu la renovació total de la teulada, que ara és d'uralita, i també la instal·lació d'un ascensor amb l'objectiu d'oferir un millor servei i més comoditat a les diferents entitats que allí hi tenen seu. El quart projecte previst és el condicionament de l'aparcament de la plaça de l'Esport, una actuació en la que també es tindrà en compte el projecte que va guanyar el darrer concurs de Nous Talents que es va fer en el marc de la fira Immollar. Aquest projecte, que s'ha de fer en sis mesos, té un pressupost de sortida de 177.637 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.