Punt divers

La UOC està en tràmits per crear un Centre de Suport a la Seu d'Urgell i un Punt de Suport a la Vall d'Aran

La Universitat Oberta de Catalunya té previst fer evolucionar el Punt de Suport que té a la Seu d'Urgell cap a Centre de Suport, el guany qualitatiu que això suposa és bàsicament que el nou espai tindria personal qualificat per atendre consultes i ajudar els alumnes en tramitacions vàries. Això ho ha explicat la directora territorial de la UOC a Lleida, Fanny Galve qui s'ha desplaçat a aquesta ciutat per informar de les novetats i el funcionament de la UOC als potencials nous alumnes per al curs vinent. Galve també ha fet saber que la UOC està en converses amb la Vall d'Aran per a la implantació d'un nou punt de suport.

Fanny Galve s'ha mostrat molt satisfeta de que el nombre d'alumnes a la demarcació del Pirineu vagi creixent progressivament i constantment , i que aquest curs passat el nombre de matriculats hagi arribat als 260. Això es deu en part, segons ha explicat, a la posada en marxa aquest últim curs dels punts de suport del Pallars Jussà i de l'Alta Ribagorça. Galve ha explicat també que la comarca de l'Alt Urgell és la que té més matriculats de la demarcació, i per aquest motiu la UOC està en converses amb el Consell Comarcal i l'Ajuntament de la ciutat per a poder tindre un espai propi amb personal propi que atengui consultes i ajudi els alumnes en les tramitacions si els fa falta. Actualment a la Seu d'Urgell funciona un Punt de Suport que es troba dins la infraestructura del Telecentre de l'Alt Urgell. La directora territorial de la UOC a Lleida ha explicat aquest dimarts a la Seu d'Urgell a les persones interessades en matricular-se per el proper curs el procés d'implantació de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES). El curs 2009-2010 la UOC oferirà noves titulacions adaptades a EEES que se sumaran a l'oferta ja adaptada tant de graus (Dret, Humanitats i Psicologia) com de màsters universitaris (Educació i TIC, Prevenció de riscos laborals, Programari lliure i Societat de la informació i el coneixement), que la UOC va posar en marxa el curs passat. Els nous graus són el grau d'Educació Social, el grau de Comunicació, el grau d'Informació i Documentació, el grau de Llengua i Literatura Catalanes i el grau de Turisme.La Universitat Oberta de Catalunya en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) va posar en marxa a començaments de juny una nova línia de formació telemàtica adreçada principalment a persones en situació d'atur. El programa consta de diferents cursos gratuïts en unes 50 especialitats diferents, d'entre 25 i 125 hores de durada. Aproximadament cada quatre setmanes s'iniciarà una nova edició de cada curs. El programa està format per 8 edicions i cada edició consta de 59 cursos diferents, a excepció de la primera edició que ha començat aquest mes de juny i que en comptes de tenir 59 cursos n'ha tingut 35, per tant l'oferta s'amplia considerablement a partir d'aquest mes de juliol i fins al desembre.A partir del 6 de juliol la UOC també posa en marxa la seva universitat d'estiu amb nombrosos i variats cursos en els àmbits de dret i ciències polítiques, economia i empresa, art i humanitats, informàtica multimèdia i telecomunicació, llengües i cultures, psicologia i educació, salut i nutrició, i societat de la informació i de la comunicació. D'altra banda cal recordar també que la UOC compta amb una altra oferta formativa no presencial, el Català obert, cursos de llengua catalana a l'abast de qualsevol persona o professional amb l'objectiu de promoure l'aprenentatge de la llengua catalana en la modalitat no presencial i ajudar les habilitats comunicatives en l'activitat professional o privada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.