Successos

sant andreu de llavaneres

La Guàrdia Civil reclama factures a l'alcalde per valor d'uns 220 euros

Graupera justifica que amb els diners va pagar la porta cremada de casa seva després d'haver fet tancar un bar per presumpte tràfic de drogues

Una denúncia anònima contra l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Bernat Graupera (CiU), va provocar que divendres passat agents de la Guàrdia Civil es presentessin a l'ajuntament. Segons ha explicat el mateix alcalde, els policies li van reclamar –arran de la denúncia– unes factures corresponents al pagament, per part de l'Ajuntament, dels desperfectes de quan a Graupera li van cremar la porta de casa seva i li van punxar les rodes del cotxe. Aquestes factures arriben als 220 euros, aproximadament.

“Les destrosses se'm van fer a mi per la meva condició d'alcalde, i si jo no ho fos no les hauria patit”, justifica Graupera, que afirma que les bretolades de les quals va ser víctima, el novembre del 2008, són conseqüència de l'ordre de tancament d'un bar del poble per presumpte tràfic de drogues. En aquest sentit, Graupera explica que “és l'Ajuntament qui assumeix el cost de quan, per exemple, algú punxa les rodes d'un agent de la policia”, i recorda que “en el cas d'anteriors alcaldes i regidors que van patir atacs semblants en el passat, llavors també ho va pagar l'Ajuntament”.

D'altra banda, la Guàrdia Civil també va demanar el conveni per a l'adquisició per part de l'Ajuntament de la llar d'infants Sant Nicolau, però l'alcalde els va dir que aquest document ja estava entregat al jutjat. Segons l'alcalde, aquest conveni té el vistiplau de la comissió d'Urbanisme.

Graupera qualifica la denúncia anònima com “una maniobra lletja” i considera que aquesta denúncia s'ha presentat ara “únicament amb finalitats electoralistes”. Finalment, l'alcalde de Llavaneres es mostra “tranquil” i pronostica que “tot aquest procés no arribarà enlloc”.

LA FRASE

Les destrosses se'm van fer per la meva condició d'alcalde, i si jo no ho fos no les hauria patit
Bernat Graupera
alcalde de sant andreu de llavaneres


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.