Successos

successos

Els imputen dos delictes pel foc a les Gavarres

A pare i fill se'ls imputa un delicte d'incendi forestal i un de danys

Els dos veïns de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura que van ser detinguts per l'incendi de divendres en una zona boscosa del pla d'espais d'interès natural de les Gavarres estan imputats per un delicte d'incendi forestal i un altre de danys.

El noi, de 28 anys, i el seu pare, de 56 anys, es van negar a declarar davant dels Mossos d'Esquadra i davant el jutge de la Bisbal, que els va deixar en llibertat. L'incendi forestal va cremar divendres a la tarda unes 6,5 hectàrees de bosc al municipi de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura. Tot apunta que hauria estat causat per la crema de restes vegetals que, sense voler, es va propagar en una zona boscosa pròxima.

Crema una caseta a Celrà

Els Mossos d'Esquadra han començat una investigació en relació amb l'incendi que es va produir dilluns a la matinada en una caseta d'horta abandonada situada al carrer Germans Sàbat de Celrà. L'incendi es va produir després que el jove que ocupava la barraca havia marxat. El jove va estar fora de la caseta entre les 00.20 hores de la matinada i la 1.20, i quan va tornar va trobar la caseta en flames. El foc va cremar tots els seus objectes personals i el seu gat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.