Successos

POLICIAL

Detingut per oferir bitllets falsos a canvi de favors sexuals

L'arrestat, un veí de l'Ametlla del Vallès, va oferir per internet 2.000 euros falsificats a una menor

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de l'Ametlla del Vallès, de 38 anys, que oferia bitllets falsificats a menors per internet a canvi de favors sexuals. Les investigacions policials conclouen que el detingut va contactar amb una menor per internet i li va oferir 2.000 euros falsificats a canvi de favors sexuals. Arran de la investigació, els agents van trobar al pis on vivia el detingut tots els equips necessaris per dur a terme les falsificacions, a més de 1.000 euros en bitllets de 50 falsos, idèntics als que duia la menor quant va ser arrestada, a finals de l'any passat.

Els Mossos van iniciar les investigacions arran de la detenció de la menor en un centre comercial del districte de Sant Andreu de Barcelona, quant intentava comprar productes de cosmètica pagant amb un bitllet falsificat. La noia va dir que no tenia coneixement que els bitllets que duia fossin falsos i que els hi havia donat una persona que havia conegut per internet i que li havia fet una oferta per treballar com a model. A partir d'aquí, els agents van poder identificar el falsificador, procedint finalment a la seva detenció. Un cop fetes les primeres diligències judicials, el jutge s'ha inhibit a l'Audiència Nacional, òrgan judicial competent sobre aquests fets. La pena sobre aquest tipus de delictes pot arribar als dotze anys de presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.