Successos

L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Arxiven el cas urbanístic contra el consistori

El jutjat de Valls ha arxivat la causa contra l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, oberta arran de la denúncia presentada pel grup municipal d'Espluga Viva, que acusava l'alcalde, David Rovira, d'una possible irregularitat urbanística pel que fa a la llicència d'obres concedida per a la construcció de l'edifici situat a l'avinguda Catalunya del municipi.

El mateix alcalde sempre havia defensat que no hi havia cap interès econòmic al darrere d'aquesta actuació urbanística, “tal com s'ha demostrat”, va assenyalar i que el fet d'haver-se aixecat un nivell més per sobre de la tercera planta de l'edifici, en la construcció dels àtics, tot i no entrar dins la normativa –l'edifici sí que complia les mides reglamentàries–, responia al fet “de donar solució a una planificació complexa del terreny, que presentava un desnivell molt gran, unificant així l'estètica general de l'edifici”, tal com va assenyalar en el moment de fer-se pública la denúncia.

Rovira ha manifestat la seva satisfacció perquè la fiscalia hagi arxivat el cas i lamenta que el grup d'Espluga Viva hagi anat amb mala fe en tot aquest afer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.