Successos

L'ARBOÇ

Detingut l'acusat de set agressions sexuals

Els Mossos d'Esquadra de Vilanova i la Geltrú han arrestat un veí de l'Arboç, de 36 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte responsable de set agressions sexuals. La investigació va arrencar a final de l'any passat, quan els agents van tenir coneixement d'un d'aquests delictes, que l'acusat hauria perpetrat en un municipi del Garraf. Les gestions realitzades pels efectius a partir d'aquí també els van permetre descobrir que l'home havia actuat en les comarques del Maresme i del Baix Penedès, entre final del 2010 i principi del 2011. D'altra banda, com a punt clau, van aconseguir recollir informació sobre algunes de les característiques físiques de l'imputat, que és alt, de complexió forta i té els ulls i les celles fosques. Normalment, entrava en acció a les proximitats d'estacions de ferrocarril, on atacava les víctimes per l'esquena per fer-les caure al terra i es masturbava, sense arribar a la penetració –en alguns dels casos es van poder recollir mostres biològiques, fet que va permetre extreure un perfil d'ADN de l'agressor–.

Transportista

Els investigadors van esbrinar que el processat treballava de transportista, cosa que li facilitava en alt grau la mobilitat pel territori català i li oferia llibertat horària –per aquests motius, els Mossos d'Esquadra no descarten que se li puguin imputar més casos similars en altres punts del país–. El detingut, que presenta antecedents per delictes contra la llibertat sexual, ha passat a disposició del jutjat d'instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú, que va decretar-ne l'ingrés provisional a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.