Successos

robatoris a dojo

Troben maquinària robada en una nau de Girona

Els Mossos hi van localitzar un tractor amb cisterna, un camió i un generador de grans dimensions, robats a Fogars de la Selva, Ripollet i Sabadell

Van detenir dos homes

Els Mossos d'Esquadra han localitzat en una nau industrial en desús del barri de Vila-roja, a Girona, un tractor amb cisterna, un camió i un generador de grans dimensions que havien estat robats. Els robatoris es van produir entre els dies 1 i 2 d'agost a Ripollet, Sabadell i Fogars de la Selva i les investigacions policials van dur els agents fins a una nau industrial sense ús aparent a la zona est de Girona. Allà van detectar la presència de dos homes i, en identificar-los i revisar la nau, van localitzar tot el material robat. Els Mossos van detenir els homes acusats del robatori dels vehicles i el generador. Després de declarar davant del jutge, els dos detinguts van quedar en llibertat.

Els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement que el passat 2 d'agost un tractor cisterna d'una empresa de jardineria de Fogars de la Selva havia estat robat. Els agents van iniciar una investigació que, a més, anava lligada a un altre fet succeït a Ripollet (Vallès Occidental) el dia d'abans. Es dóna el cas que l'1 d'agost també havia estat robat un camió i que les pistes recollides pels investigadors portaven els autors del robatori fins a Girona.

La gravació d'unes càmeres de seguretat van enregistrar que el tractor robat a Fogars de la Selva hauria passat per aquesta zona de Vila-roja. Per això, la unitat d'investigació de Girona va pentinar la zona i es va fixar en una nau industrial en desús que hi havia situada a la part posterior del cementiri, al sector est de Girona.

Després d'esperar, els agents van veure un turisme que es va aturar dins la nau investigada i es van adreçar al vehicle per identificar-ne els ocupants. Un cop van poder accedir a la nau, hi van trobar tant el tractor robat aquell mateix dia a Fogars de la Selva com també el camió que el dia abans havia desaparegut de Ripollet. A més, els agents també van trobar a la nau un generador de grans dimensions que constava com a robat, també en data 1 d'agost, de Sabadell.

Per tot plegat, els Mossos van detenir dos homes. Un d'ells és veí de Celrà i l'altre té domicili desconegut. Després de passar a disposició judicial, han quedat en llibertat amb càrrecs.

LA DATA

2.8.2011
És el dia
en què van robar el tractor a Fogars i després el van veure passar a Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.