Successos

La delinqüència minva a Banyeres de Mariola

La dada ha estat donada després d'una reunió d ela Junta Local de Seguretat Ciutadana

La delinqüència a Banyeres de Mariola ha minvat un 13,16 % en l'any quasi a punt de finalitzar respecte al mateix període de l'exercici anterior. Aquesta dada s'ha donat a conèixer en el transcurs d'una reunió de la Junta Local de Seguretat Ciutadana celebrada dies enrere, la qual va comptar amb la presència de l'actual subdelegat del Govern a Alacant, José Pérez Grau, i de l'alcalde, Antonio Belda.

Pérez va destacar que la convocatòria tenia com objectiu «aprofundir en la col·laboració entre la Guàrdia Civil i la Policia Local», i va afegir que amb aquestes dades l'índex de delinqüència en el municipi «se situa en inferioritat a la mitjana de la província». En aquest sentit, va comentar que els delictes a Banyeres de Mariola han baixat un 13,16%, les faltes un 14,29% i el total d'infraccions un 13,67%. Així mateix, va També va afegir que l'eficàcia policial ha augmentat «en produir-se un major nombre de detencions».

Pérez va fer referència al pla contra els robatoris en el camp iniciat al mes de maig que s'ha saldat amb una millora en la seguretat. La Guàrdia Civil ha realitzat dins d'aquest programa 326 serveis, identificant a 534 persones i detectant 8 infraccions penals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.