Successos

judicial

Arriben disset nous jutges titulars

En total a Catalunya se n'incorporen quaranta-quatre i faran l'acte de jurament dimarts a Barcelona

Disset jutges pertanyents a la CXII promoció, que el 22 de febrer van rebre els despatxos de mans del rei Joan Carles, han escollit un destí a les comarques gironines i estan a punt d'incorporar-se. En total a Catalunya arribaran 44 nous jutges titulars i dimarts faran la jura del càrrec a la sala de govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Entre els jutjats que seran ocupats per aquests jutges de nova promoció hi ha el jutjat mixt número 1 d'Olot, que instrueix el cas dels assassinats en sèrie a La Caritat. La nova titular serà Ana Torres González, que substituirà el jutge Joan Granero, que ocupava la plaça de forma interina després del canvi de destí de Leandro Blanco, el jutge que va assumir tota la instrucció del cas de La Caritat, també en el que va ser el seu primer destí a la sortida de l'escola judicial. També tindrà nou jutge el número 7 de Figueres, que porta un altre dels casos més mediàtics: el cas de l'esquarterament de la dona de Sant Pere Pescador. Ocuparà la plaça Ingrid Lloveras Poch, que substituirà el jutge Manel Ibarz.

Els altres jutjats dels partits judicials de Girona que estrenaran jutge són: el jutjat mixt 2 de la Bisbal d'Empordà (Maria Vila Casas); jutjat únic de Puigcerdà (Juan Carlos Godoy Sarrió); jutjat penal 1 de Figueres (Pablo Huerta Climent); jutjat únic de Ripoll (Jordi Sánchez Papaceit); jutjat penal 2 de Girona (Maria Mercedes Alcázar Navarro); jutjat mixt 2 de Blanes (Beatriz García-Valdecasas Alloza); jutjat penal 5 de Girona (Ana Pérez Benito); jutjat mixt 2 de Figueres (Javier León Mata); jutjat penal número 1 de Girona (Virginia Moreno Gómez); jutjat penal 4 de Girona (Leyre González Carabias); jutjat reforç del jutjat 8 de Figueres (Cecília Fernández Prieto); jutge adscrit al TSJC a la demarcació de Girona (Francisco Javier Ramírez de Verger Vargas); jutjat mixt número 1 de Blanes (Begoña Sos Castell) i jutjat mixt 5 de Figueres (Patricia Carmen Sierra Bandrés).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.