Successos

vallès occidental

Castellar bonifica la zona blava si es paga l'impost de vehicles

L'Ajuntament de Castellar posarà en marxa a partir del dia 1 d'abril que ve un nou sistema de funcionament de la zona blava que permetrà implantar descomptes a tots els veïns que estiguin al corrent del pagament de l'impost de vehicles. A diferència del sistema actual, els usuaris que es vulguin beneficiar dels 30 minuts gratuïts hauran d'enganxar un distintiu al parabrisa del seu vehicle que se'ls enviarà al seu domicili i que durà imprès el número de matrícula. Tots els usuaris de la zona blava hauran de dipositar a la màquina expenedora un import mínim de 20 cèntims d'euro. Per tant, els 30 minuts de gratuïtat no s'aplicaran durant la primera mitja hora, sinó que se sumaran addicionalment a l'horari assenyalat en el tiquet de la zona blava.

Els beneficiats passaran de pagar 0,60 cèntims d'euro a 0,20 cèntims els 45 minuts, de 0,80 a 0,50 cèntims d'euro els 60 minuts, i d'1,60 a 1,50 euros els 120 minuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.