Successos

Apareixen corones mortuòries en una parcel·la de Tavernes de la Valldigna

El Partit Popular local denuncia la deixadesa de l'Ajuntament i la irresponsabilitat que mostra davant aquest fet

El Partit Popular de Tavernes, ha denunciat la irresponsabilitat que ha mostrat el Tripartit que governa aquesta localitat de la comarca de la Safor, al permetre deixar abandonats les restes del Cementeri Municipal en una parcel·la del terme pròxima al polígon.

Segons sembla, el govern local ha consentit que es deixaren diverses corones mortuòries, restes florals de soterrars, fustes de taüts i també els noms de famílies de difunts en la zona del Polígon el Golfo.

Des del Partit Popular es considera que aquest fet “és una actuació lamentable, irrespectuosa, insensible i punible”. Per al grup popular, l'exemple que ha donat el govern local “demostra el seu escàs interés per cuidar els camps i les zona industrial”.

Fins a la data, el consistori denunciava als que feien abocaments il·legals. Ara el populars es pregunten si és legal que siga el propi ajuntament el que abandone restes del cementeri i si això no “és una falta de sensibilitat i una actitud sancionable de l'executiu del senyor Juan, en consentir que s'embruten els camps, les parcel·les i més encara no tinga en consideració als nostres difunts i es menyspree les ofrenes que al seu dia els vam fer i els propis taüts. Estes restes mereixen ser tractats adequadament i no deixar-los abandonats en una parcel·la municipal a la vista de tots i de qualsevol manera” manté el regidor popular Mario Enguix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.