Successos

successos

Bolquen en fugir amb un cotxe robat, a Fornells

Els Mossos d'Esquadra van arrestar el 2 de maig un veí de Malgrat de Mar i un altre de Girona, de 35 i 36 anys i de nacionalitat espanyola, per haver robat un vehicle i haver fugit d'un control policial. Els agents van interceptar el turisme a dos quarts de dues de la matinada, quan duien a terme un dispositiu preventiu d'alcoholèmia a la carretera C-25, a Campllong. Quan el conductor va veure el desplegament va girar i va fugir. Els efectius van seguir-lo i, en situar-se a la seva altura, li van donar indicacions perquè s'aturés. L'home que anava al volant va fer cas omís dels mossos i va començar a circular a gran velocitat fins a Fornells de la Selva. En entrar a la població, va conduir pels carrers en contra direcció i en arribar al polígon industrial van bolcar en un revolt. Els mossos van auxiliar els ocupants del vehicle, que van resultar il·lesos. Posteriorment, la patrulla va veure que l'automòbil estava manipulat i, després d'algunes comprovacions, es va confirmar que l'havien sostret del barri de Santa Eugènia de Girona.

Llibertat amb càrrecs

Els dos homes van quedar detinguts com a presumptes autors del robatori de l'automòbil, i al conductor, a més, se li van imputar dos delictes contra la seguretat del trànsit: un perquè conduïa de manera temerària i un altre perquè circulava sense haver obtingut mai el permís.

Els arrestats, que tenen antecedents, van passar el mateix dia a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Després de donar la seva versió davant el jutge, van quedar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.