Successos

Trànsit

Mor una conductora en un xoc a l'N-260, a Puigcerdà

La dona, una veïna del municipi de nacionalitat colombiana, anava al volant d'una furgoneta quan va topar amb un camió

Un incident fa tallar l'N-II, a Pontós

Una veïna de Puigcerdà, de 32 anys i de nacionalitat colombiana, va morir ahir en un accident de trànsit que es va desencadenar quan passaven pocs minuts de tres quarts de quatre de la tarda al punt quilomètric 178,5 de l'N-260, al pas per la capital de la Cerdanya. La víctima, que anava al volant d'una furgoneta, va col·lidir frontalment amb un camió petit on viatjaven tres persones que van resultar ferides lleument. Com a mesura preventiva, però, van ser traslladades a l'hospital de Puigcerdà. Pel que fa a l'afectació viària, mentre van durar les tasques de gestió del sinistre es van originar retencions de fins a 1 quilòmetre en cada sentit de la marxa. En les tasques de gestió de l'accident hi van treballar vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Cinc vehicles dels bombers també es van mobilitzar ahir per una incidència viària que es va produir a les dotze del migdia a l'N-II, a Pontós, on un camió va quedar entravessat. Això va provocar que un altre camió de dimensions més petites topés amb el primer i bolqués. A part dels cossos d'emergències, fins a la zona s'hi van dirigir operaris que van enretirar els vehicles de la calçada amb una grua. Durant mitja hora els Mossos de la unitat de trànsit van donar pas alternatiu als automòbils que circulaven per l'N-II, on es van formar cues de 2 quilòmetres en cada sentit. Pels volts de la una del migdia, fins a tres quarts de dues, la carretera va quedar completament tallada; després van tornar a donar pas alternatiu durant un quart i la situació es va normalitzar quan faltaven cinc minuts per a les dues del migdia. A banda, un turisme Fiat Scudo i un Volkswagen van topar a les cinc de la tarda al quilòmetre 45 de la C-253, a l'altura del terme de Platja d'Aro. Els conductors es van fer ferides lleus i van ser evacuats a l'hospital de Palamós.

178,5
És el punt quilomètric
on es va produir l'accident mortal. Durant mitja hora hi va haver retencions.
32
anys
tenia la conductora de la furgoneta que va perdre la vida. Els tres ocupants del camió van resultar ferits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.