Successos

Trànsit

Un mort en un xoc frontal a l'eix transversal, a Vilobí

Una furgoneta i un cotxe van col·lidir en un tram d'obres, a l'altura del quilòmetre 234

Els dos vehicles van acabar impactant contra unes tanques

Tres persones més es van fer ferides lleus

Les carreteres gironines van registrar ahir un altre accident mortal, com a conseqüència d'una topada frontal entre un vehicle i una furgoneta a l'eix transversal (C-25), a l'altura de Vilobí d'Onyar. El sinistre es va desencadenar quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de sis de la tarda al punt quilomètric 234. A causa del xoc, va perdre la vida el conductor de l'automòbil: un Renault Clio amb placa de matrícula portuguesa. La víctima, de 43 anys i d'origen ucraïnès, viatjava amb dos ocupants més de la mateixa nacionalitat que es van fer ferides lleus; i l'home que anava al volant de la furgoneta, que era de la marca Mercedes, també es va fer lesions de poca consideració.

L'accident es va produir en una zona d'obres, on hi ha una limitació màxima de velocitat de 80 km/h. Arran de la col·lisió, els dos vehicles van acabar impactant contra les tanques de formigó que hi ha al lateral. Fins a l'indret s'hi van dirigir quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, set patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que també va activar l'helicòpter. Els tres ferits de caràcter lleu van ser evacuats en ambulància a l'hospital Santa Caterina de Salt.

Pel que fa a l'afectació viària, els agents de la unitat de trànsit de la Policia de la Generalitat van tallar la carretera en els dos sentits de la marxa. Van desviar els cotxes per altres vies i per dins de Vilobí. Es van produir retencions de poc més d'1 km per banda, i la situació es va normalitzar a dos quarts de vuit del vespre.

LES XIFRES

43
anys
tenia la víctima mortal. Era un home de nacionalitat ucraïnesa que conduïa un turisme Renault Clio.
7
patrulles dels Mossos
i quatre dotacions dels Bombers van treballar en les tasques de gestió del sinistre.

Segon accident mortal a la C-25

L'accident d'ahir és el segon amb víctimes mortals que s'ha produït a l'eix transversal des de principi d'any. El primer sinistre va tenir lloc el 29 de maig. Un veí d'Alacant de 49 anys va perdre la vida en caure amb el camió pel viaducte de les Fosses de la C-25, al pas per Santa Coloma de Farners. La víctima, que conduïa un camió amb matrícula portuguesa, circulava en direcció a la frontera. Al quilòmetre 220,6 va perdre el control del vehicle, que va sortir de la carretera i es va precipitar al buit des de prop de 15 m d'altura. Els serveis d'emergència van detectar a quarts de cinc de la matinada la tanca del viaducte destrossada, i immediatament després van veure el camió estimbat. Les investigacions van determinar que el xòfer havia caigut hores abans, ja que a la una de la matinada es va observar un tall d'un cable de fibra òptica al punt de l'accident. Tot indica que es va adormir al volant o que va sortir de la via per una avaria al vehicle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.