Intervenen 50 plantes de marihuana en un dispositiu Nansa a Falset

Una dotació dels Mossos d'Esquadra que al final de juny estava duent a terme un dispositiu de seguretat Nansa al punt quilomètric 831,5 de la carretera N-420, a Falset, va parar un conductor a qui, sorprenentment, van descobrir que portava 50 plantes de marihuana a l'interior de l'automòbil en què viatjava. Segons van informar fonts properes al cas, les plantes feien entre deu i quaranta centímetres d'alçada, i l'acusat les duia col·locades en caixes. A més, en la inspecció del vehicle, els efectius hi van trobar diversos metres de mànega, un equip de reg automàtic, adob per a les plantes, una aixada i vint sacs de terra.

Plantar-les a la Terra Alta

Davant d'aquesta situació, els agents van interrogar l'home, que els va acabar confessant que la seva intenció era situar les plantes en la parcel·la d'un terreny que és de la seva propietat, i que es troba a la comarca de la Terra Alta. Finalment, el processat, veí de Barberà del Vallès i de 29 anys, no va quedar detingut, tot i que els Mossos d'Esquadra li imputen l'autoria d'un delicte contra la salut pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.