Successos

seguretat

Una persona detinguda per un incident violent en un local de kebabs d'Olot

Quatre homes van amenaçar de nit l'hostaler amb l'excusa que un altre dia els havia servit el menjar massa cru

La batussa va continuar al carrer

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir Sukhwinder Singh, de 40 anys i veí de Sant Joan les Fonts acusat d'amenaces, lesions i delicte contra la seguretat del trànsit per la seva implicació en un violent incident que quatre homes van protagonitzar la nit del divendres en el Kebab Hussain Donner de l'avinguda de Girona d'Olot. Els fets es van desenvolupar en dos capítols.

El primer episodi va tenir lloc cap a les 11 de la nit, quan un grup de quatre homes indis que havien arribat amb un Nissan Altea van entrar al local i es van asseure en una taula com a clients. Però aviat van demostrar que no tenien ganes de consumir i van començar a increpar l'encarregat de l'establiment amb l'excusa que un altre dia que hi havien anat els havien servit el menjar massa cru. Els clients, descontents, van proferir amenaces contra el cambrer i finalment un d'ells, Sukhwinder Singh, va arreplegar el cambrer pel braç, li va retorçar i el va arrossegar cap a fora, i la batussa va continuar a la vorera, davant del bar.

Després de les trompades, quan algú va avisar la policia, els quatre homes que havien provocat els aldarulls van fugir i van intentar fer-ho amb el cotxe que havien deixat aparcat a uns metres del local, però van haver d'acabar marxant a peu perquè durant la baralla van perdre les claus al carrer. Un d'ells, a més a més, segons uns clients que van ser testimonis de tota l'escena, va haver de marxar descalç perquè va perdre les sabates a la vorera.

Quan van arribar la policia local i els Mossos d'Esquadra van recollir les claus i les sabates i es van ocupar de posar un cep al Nissan Altea. També es va traslladar fins a l'establiment una ambulància del SEM que va traslladar el cambrer agredit i un altre home fins a l'hospital de Sant Jaume per fer-los una exploració, que va determinar que no tenien cap lesió greu. Mentrestant, la policia va començar les investigacions en relació amb el propietari del cotxe immobilitzat, que es va comprovar que no era el principal sospitós, tot i que se suposa que Sukhwinder Singh havia arribat al local amb aquest vehicle, juntament amb els companys.

LA XIFRA

4
quatre homes indis
van entrar al Kebab i van començar a increpar el responsable abans d'agredir-lo.

LA DATA

22.03.13
Van detenir
el sospitós, després que envestís el cotxe de la víctima conduint amb una taxa d'alcoholèmia massa alta.
Les claus

Intent d'atropellament conduint havent begut massa

tura soler

Cap a la una de la matinada es va produir un segons episodi de violència contra el responsable del local de kebabs, en el moment que aquest anava a agafar una jaqueta que tenia dins el seu cotxe, un BMW. En aquell moment va arribar Sukhwinder Singh, en un altre BMW que sí és de la seva propietat,
i el va intentar atropellar. Com que no el va poder enganxar, va fer una maniobra per tal d'envestir el cotxe de la víctima, cosa que va provocar danys als laterals de tots dos vehicles. A partir d'aquest segon incident, la policia va practicar la prova de l'alcoholèmia i va marcar 0,75 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat. És a dir, el triple del màxim permès que és 0,25 i més del 0,60 que marca la frontera del límit penal. En vista dels resultats de la prova de l'alcoholèmia, Singh també va ser detingut per un delicte contra la seguretat del trànsit, que es va afegir als càrrecs d'amenaces i la falta de lesions per la batussa anterior. Els Mossos continuen investigant per aclarir els motius de la batussa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.