Successos

judicial

“L'estimo, algun dia tornarà amb mi i no em farà més mal”

La víctima del crim de Sant Pere va escriure en un diari personal tot el que sentia per l'home que la va matar

Sabrina Tverbouss-Twerdy, la dona que va morir a mans de la seva exparella Daniel Pierre Imandt a Sant Pere Pescador, havia escrit en un diari personal tot el que sentia pel seu agressor. Ahir, durant el quart dia de judici a l'Audiència de Girona, agents dels Mossos d'Esquadra van explicar com a dins del domicili on es va cometre el crim, a l'habitació de matrimoni, van trobar el text entre coixins, peces de roba i un ram de flors. “Em sento sola i cal que faci la meva –relata Sabrina–, però em cal el seu somriure, i tot ell.” “L'estimo i espero que algun dia el torni a veure”, explica la víctima, referint-se també al fet que Imandt havia començat una altra relació –concretament amb l'actual parella sentimental, Daphné–. De les línies que va traduir la intèrpret durant l'entrada i escorcoll del domicili el 27 de setembre, també se n'extreu que la dona esperava que l'home “no li faria més mal”.

Aquest diari personal és la segona prova que la policia va recollir en què es demostra l'estima que la dona tenia per Imandt. Just abans de cometre's el brutal homicidi, aquella nit la càmera de seguretat de la casa va captar Sabrina que tenia una actitud molt afectuosa, abraçant i petonejant l'acusat. En canvi, ell mostrava un posat molt distant i arrogant. Llavors, Daniel Imandt va rebre una trucada. A partir d'aquí es va iniciar l'agressió que va acabar amb la mort i el posterior esquarterament del cos de Sabrina per part de l'acusat.

Durant el judici també van declarar ahir els mossos que van detenir Daniel Imandt, que van relatar que l'home s'havia ensorrat quan el van enxampar, i que, tot i que no feia pudor d'alcohol, no estava en condicions perquè gairebé no s'aguantava dret. Mentre, el jardiner Nouari Rabah, que el va delatar, s'ho mirava des del cotxe patrulla amb pànic i demanant a la policia que no el deixessin sol.

LA FRASE

Em sento sola i cal que faci la meva, però em cal el seu somriure, i tot ell
Sabrina Tverbouss-Twerdy
text extret del diari personal de la víctima


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.