Successos

trànsit

Un vianant mor atropellat a Blanes

Un cotxe, conduït per un noi begut i amb 2 ocupants més, cau en una riera a Pau

Un veí de Lloret de 59 anys, Francisco Javier Sánchez Barriga, va morir ahir al matí en ser atropellat per un cotxe a l'alçada de la carretera GI-682 a Blanes. La víctima caminava, acompanyat de la seva dona, pel voral de la carretera quan un cotxe, un Clio, va anar a envair el carril contrari i el va envestir. El conductor del cotxe, un jove veí de Lloret de Mar, va donar negatiu en la prova de l'alcoholèmia i en el test de drogues i va explicar que s'havia adormit al volant. Tot i que el personal del SEM va anar fins al lloc del sinistre, no va ser possible salvar la vida del vianant.

D'altra banda, ahir de bon matí, un cotxe ocupat per tres joves va sortir de la via mentre circulava per la carretera GI-610 a Pau i va anar a parar a una riera. Tot i que va ser necessària la intervenció dels Bombers per treure el vehicle, els tres ocupants van resultar pràcticament il·lesos i només un va requerir que li posessin un collarí per dolor a les cervicals. El conductor del vehicle, però, va donar positiu a la prova de l'alcoholèmia i els Mossos van obrir-li diligències.

Un nen i la seva mare, ferits a Orriols dissabte

Un nen d'uns 10 anys i la seva mare van resultar ferits de gravetat dissabte al matí de resultes d'un accident a la carretera GI-623, a l'alçada d'Orriols. Un camió que transportava sorra va xocar frontalment amb una camioneta que transportava fruita. Com a conseqüència del xoc, els dos ocupants de la furgoneta van patir ferides greus i van quedar atrapats i van haver de ser trets del vehicle pels Bombers. Es va mobilitzar un helicòpter medicalitzat i tant la dona com el seu fill van ser traslladats fins a l'hospital Josep Trueta, on inicialment van ser ingressat a l'UCI. Els dos homes que anaven al camió van resultar il·lesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.