Successos

Imputats el director i dos monitors d'un col·legi de Godella per la mort d'un xiquet ofegat en la piscina

El succés va tindre lloc el passat 1 de juliol en un centre privat

El titular del jutjat d'instrucció número 7 de Paterna ha imputat el director del centre, dos monitors i una professora per la mort del xiquet de 4 anys en la piscina del col·legi privat English School Los Olivos de Campolivar, a Godella, segons ha informat el TSJ valencià. El succés va tindre lloc el passat 1 de juliol, passades les 12.30 hores, quan l'escolar va morir en la piscina d'aquest col·legi privat. En aquest moment, i segons va comunicar la institució acadèmica, dos monitors vigilaven els menors.

Així mateix, fonts del col·legi van mantindre que aquests dos monitors, en adonar-se que el menor no es movia, el van traure de l'aigua i li van practicar els primers auxilis, alhora que el centre telefonava “amb urgència” al 112.

En qüestió de minuts, es va personar en el col·legi la Policia Local i el SAMU, i el xiquet va ser traslladat fins a l'hospital La Fe, on finalment va morir al cap de pocs minuts.

L'endemà de l'incident, des del col·legi van manifestar que estaven “col·laborant” en “tot el necessari” per a l'esclariment dels fets, i van posar de manifest el seu “enorme dolor” i “sincer pesar” als pares i familiars de l'alumne.

El jutge, després de rebre l'atestat de la Guàrdia Civil, és quan ha acordat citar a declarar com a imputades les persones esmentades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.