Successos

sEGURETAT

Els atracadors de Sant Gregori es van disculpar

“Ens sap greu, però és que ho necessitem”, van dir a la farmacèutica quan marxaven amb els diners

“Ens sap greu, però és que ho necessitem. No truquis a la policia”, amb aquesta disculpa, pronunciada en castellà, es van acomiadar els dos atracadors que el dia 7 van atracar la farmàcia de Sant Gregori i es van emportar els diners de les tres caixes enregistradores de l'establiment i la cartera personal de la farmacèutica. Els Mossos continuen la recerca dels dos atracadors, que van actuar amb la cara descoberta, i disposen de les imatges de les càmeres de seguretat de la farmàcia, que van captar tota l'escena de l'atracament.

Passaven uns minuts de les dues quan dos homes joves van entrar a la farmàcia. El que anava davant anava vestit amb una samarreta blanca amb un logotip a la part davantera i uns pantalons de color fosc, sabatilles esportives, gorra, ulleres fosques i barba de dos dies. Darrere seu va entrar un noi també amb gorra, amb samarreta fosca i pantalons pirates. Quan la dependenta va sortir per atendre'ls, el noi de la camisa blanca la va encanonar amb una pistola des del davant i el de la camisa fosca se li va posar al costat i la va amenaçar amb un ganivet. El de la pistola va ser el que li va exigir els diners. Quan la noia va haver-los entregat el que hi havia a la caixa de darrere el mostrador, li van demanar que obrís les altres dues caixes i abans de marxar també li van exigir la seva cartera. Els lladres van posar el botí en una bossa de color negre i vermell que duia l'atracador de la camisa fosca i posteriorment van fugir de la farmàcia, que és a l'avinguda Girona, la carretera que travessa el poble. Els lladres van marxar a peu i no se sap si a prop tenien un vehicle que els esperés.

L'assalt al banc

Els atracadors vestits de ciclistes, que el dia 31 de juliol van atracar la sucursal del Banc Popular de Sant Feliu de Pallerols i van deixar l'empleat lligat i emmordassat, també campen lliures. En aquest cas, els Mossos també disposen de les imatges dels assaltants, que també van actuar amb la cara descoberta, tapant-se només un xic el rostre amb el casc de ciclista que duien. I un bar del passeig va enregistrar el cotxe i la noia que esperava els assaltants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.