Successos

La Guàrdia Civil i la Policia local de Bocairent confisquen 85 quilos de marihuana

El valor de la confiscació se situa en vora dels 90.000 euros

La Guàrdia Civil i la Policia local de Bocairent han dut a terme en les darreres setmanes dues operacions conjuntes que van permetre confiscar 85,2 quilograms de marihuana cultivats en sengles partides de la Serra Mariola.

La primera, el 13 de setembre, va suposar retirar de la circulació de 43 quilograms d'aquesta substància estupefaent que podria alcançar en el mercat un valor de 40.000 euros.

Els dos presumptes delinqüents, identificats com M. B. E. i S. T. B., van ser sorpresos realitzant-hi tasques de manteniment i de creixement i es van donar a la fuga camp a través. Actualment estan en parador desconegut i sobre ells pesa una ordre de recerca i de detenció.

La segona actuació va tindre lloc l'1 d'octubre passat sent confiscades 46 plantes amb un pes de 40 quilograms, així com altres 2,2 quilograms de material ja sec i preparat per a la seua distribució que globalment sumaria un valor de mercat pròxim als 50.000 euros.

En aquest cas van ser detinguts els dos presumptes autors del delicte, O. J. M. i A. J. M. que han passat a disposició judicial. A hores d'ara, han quedat en llibertat amb càrrecs per un delicte contra la salut pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.