Successos

Furten les bicicletes de la selecció holandesa en La Fenasosa

Uns desconeguts roben material divers i la totalitat de les màquines que havia de fer servir aquest equip internacional

Uns desconeguts van assaltar en la matinada de dilluns les instal·lacions de La Fenasosa Bike parc, situada en el terme municipal de Banyeres de Mariola, emportant-se com a part important del robatori material esportiu divers i unes bicicletes de la selecció holandesa de ciclisme de muntanya que es troba realitzant en aquesta propietat un estatge de preparació.

Segons s'ha donat a conèixer per la mateixa direcció de La Fenasosa, els lladres van accedir a la masia causant destrosses materials en finestres, es van endur televisors i uns motlles de revestiment de coure de la xemeneia d'alt valor sentimental per als propietaris, així com equipacions, components i peces de repost de bicicletes, a més de les pertanyents als components de la selecció holandesa de ciclisme de muntanya i les dels propietaris.

Les bicicletes sostretes de la marca Apex, model Torq, són poc comunes a Espanya, pel que la direcció considera que són fàcils d'identificar i demana l'ajuda ciutadana en la recerca del material robat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia