Successos

policial

Detingut per set robatoris al Club Natació Banyoles

L'arrestat intercanviava els objectes per drogues

També detenen el traficant que li subministrava la droga

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 27 de febrer Just López Amador, un veí de Porqueres de 40 anys, de nacionalitat espanyola, per haver comès set robatoris al Club Natació Banyoles.

La investigació, feta en col·laboració amb la policia local, es va iniciar després que entre els mesos de gener i febrer es van produir diversos furts a les instal·lacions del club.

D'una banda, el lladre sostreia els diners i objectes de valor que trobava als vestidors, aprofitant que les víctimes feien ús de les instal·lacions.

De l'altra, també agafava les claus dels vehicles dels socis, localitzava el vehicle a l'aparcament i sostreia els objectes de valor que hi trobava. Seguidament tornava a tancar el vehicle i col·locava les claus on les havia trobat.

Després de fer una minuciosa revisió de les càmeres de seguretat del club, el dia 27 de febrer la policia va detenir in fraganti l'autor dels furts, mentre robava a l'interior d'un cotxe al voltant del Club Natació.

Comissen droga, roba i joies

Arran de la detenció al Club Natació Banyoles, la policia va esbrinar que el detingut intercanviava els objectes sostrets per drogues. La investigació va portar a la localització d'un domicili del carrer Barcelona des d'on es venia la droga. El 8 de març els Mossos, juntament amb la unitat dels ARRO, van entrar al domicili, on van trobar peces de roba, sis telèfons mòbils, 285 euros en bitllets, una bàscula, joies, 1,31 grams de cocaïna, 7,5 grams d'haixix i 14,60 grams de marihuana.

El traficant, de 33 anys i de nacionalitat marroquina, va quedar detingut per un delicte contra la salut pública. Un cop va haver passat a disposició judicial, el jutge el va deixar en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia