Successos

policial

Troben marihuana i un mòbil robat per un conductor temerari

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 19 anys que portava cabdells de marihuana preparats per vendre i que, a més, duia un mòbil robat al damunt. Els agents el van atrapar mentre escorcollaven un cotxe que havien aturat a Mont-ras perquè circulava de manera temerària per la C-31.

Els fets van tenir lloc dilluns de la setmana passada, pels volts de les quatre de la tarda. Un mosso que estava fora de servei conduïa per la C-31 quan, tot d'una, va veure un cotxe davant seu que anava a tota velocitat i fent imprudències. L'agent va alertar a comissaria i, poc després, una patrulla va poder aturar el cotxe a l'altura de Mont-ras, al quilòmetre 330 d'aquesta autovia. Això sí, no sense que abans el conductor intentés fer una maniobra evasiva.

A part del conductor, a qui els agents van denunciar, al cotxe hi anaven dues persones més. Una d'elles era un jove magribí de 19 anys que viu a Palafrugell. Quan els mossos van escorcollar el cotxe, al lloc on era assegut hi van trobar una bossa plena de cabdells de marihuana llestos per vendre (en total, 102 grams de droga).

Detenció sense efecte

El jove havia provat d'amagar la bossa sota els seus peus quan els agents el van aturar. A més, havia intentat desfer-se d'un telèfon mòbil robat entaforant-lo entre els seients de darrere del vehicle. El mòbil constava com a sostret des de l'estiu passat a Calella de Palafrugell. Per tot plegat, els agents van detenir el jove i se'l van endur emmanillat per un delicte contra la salut pública i un altre de receptació (és a dir, comprar objectes robats). Posteriorment, la detenció es va deixar sense efecte perquè el jove, que no té antecedents, té domicili conegut. Ara el jutjat que porta el cas el citarà a declarar pròximament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia