Successos

seguretat

L'atracador de l'Escala es va endur 112.000 euros

L'atracador que dimecres va assaltar una oficina de La Caixa de l'Escala es va endur un dels botins més grans que han aconseguit els lladres a les comarques gironines els darrers temps: 112.000 euros.

L'atracador, que va poder ser captat per les càmeres quan entrava, era un home que aparentava uns quaranta anys i una estatura de 1,70 metres i que anava camuflat amb unes ulleres, una perruca i una gavardina. Va entrar a l'oficina, situada al carrer del Port, ben cèntrica, cap a les dues, en un moment que a l'entitat només hi havia les treballadores. Va esgrimir una pistola, que no se sap si era simulada, i va aconseguir que li obrissin el caixer i li entreguessin els diners. Després va fugir corrent i no hi ha constància que a hores d'ara l'hagin detingut. Els Mossos van mostrar les imatges de les càmeres a la gent de la zona per si algú l'identificava.

El 2 d'agost del 2012 uns lladres van aconseguir més de 100.000 euros del Bankinter de Figueres sense cap mena d'intimidació ni amenaça. Mentre una dona, escotada i seductora, distreia l'empleat, un còmplice va agafar una saca de diners que el furgó blindat acabava de deixar a l'oficina i que era a terra, oblidada, mentre l'empleat atenia la clienta. També es va endur un botí important, més de 40.000 euros, l'atracador que el 10 d'abril del 2013 va atracar el Banc de Sabadell de Bescanó. L'atracador, armat, va dir que no tenia pressa i va esperar 15 minuts que s'obrís la caixa i durant l'espera va explicar que necessitava els diners per a un familiar malalt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia