Successos

Un home begut s'accidenta a Bescanó i pega a un mosso

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'1 de maig a Bescanó un conductor, de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma de Farners, perquè el van enxampar begut després de tenir un accident amb els seus dos fills petits a Bescanó. El conductor, que quadruplicava la taxa d'alcohol permesa, va colpejar un mosso que l'assistia en l'accident. En vista dels fets, l'home va acabar arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit i un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat.

Els fets van passar pels volts de les quatre de la tarda del mateix dia, quan una patrulla de trànsit es va adreçar a la carretera GIV-5332, dins del terme municipal de Bescanó, on s'havia produït un accident de trànsit. Quan els mossos van arribar al lloc, van comprovar que l'home havia sortit de la via amb el vehicle i s'havia accidentat. El conductor presentava algunes lesions al cap a causa de l'impacte, per la qual cosa es va activar l'assistència mèdica. Els policies també van detectar que el conductor desprenia una forta pudor d'alcohol i li van fer la prova de l'alcoholèmia. Aquesta va resultar positiva, amb una taxa d'1,14 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, taxa quatre vegades superior a la que permet la llei. Mentre l'assitien els serveis sanitaris i durant tota l'actuació policial, l'home no va parar d'increpar els agents i la resta de persones que eren al lloc del sinistre. Llavors, segons asseguren els mossos, es va posar al mig de la carretera i va colpejar l'agent que intentava apartar-lo a una banda. Una vegada detingut, els agents el van traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona per controlar les lesions que presentava. Des del centre hospitalari es va valorar que les lesions requerien una observació d'entre 24 i 48 hores, per la qual cosa es va deixar en llibertat i serà citat pròximament pel jutjat que instrueix el cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia