Successos

Un empleat d'EMTE es fereix greument en electrocutar-se a la Gasol de Salt

Un veí de Bescanó de 32 anys, Tomàs Serrano, va resultar ferit molt greument ahir mentre feia tasques de manteniment del sistema elèctric a l'antiga fàbrica Gasol de Salt i es va electrocutar. Serrano, que és operari de l'empresa ENTE, va rebre un descàrrega elèctrica que li va entrar pel braç i li va sortir pel pit, cosa que li va causar cremades importants de segon grau. Va ser el seu company de feina que va donar l'avís al serveis d'emergència. Tenint en compte les característiques de les ferides, es van veure obligats a mobilitzar un helicòpter que es va encarregar de traslladar-lo fins a l'hospital Vall d'Hebron, que disposa d'una unitat especialitzada en cremats. Les perspectives de recuperació del ferit ahir eren esperançadores.

Al lloc de l'accident s'hi van traslladar, a part del SEM (Servei d'Emergències Mèdiques), els bombers, els Mossos i també la policia local. S'estan investigant les causes de l'accident i les primeres hipòtesis apunten que l'operari va tocar un cable que, per circumstàncies que encara no s'han aclarit, estava pelat i per això va rebre la descàrrega. La nau de l'empresa Gasol, on va passar l'accident, actualment no té activitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia