Successos

Segon detingut pel cas de l'homicidi de Montse Méndez

L'excompany de pis del sospitós del crim ve de Madrid i s'entrega a la policia

És arrestat per encobriment

Hi ha un segon imputat pel cas de l'homicidi de Montse Méndez, la veïna de Girona que va desaparèixer l'octubre del 2013 i que va ser morta per Dave Verbist, fins ahir l'únic detingut i empresonat pel cas, que va confessar que l'havia matada i esquarterada. Es tracta de l'excompany de pis de Verbist, que ahir va viatjar expressament des de Madrid per entregar-se. Va dir que ho feia per por, després que el cas hagués aparegut en els mitjans.

L'home va explicar que Verbist el mateix dia dels fets li va confessar que havia matat Montse Méndez. L'home va assegurar que ell i Verbist van conèixer la víctima de nit en un bar proper al carrer Pare Coll de Girona, on l'homicida residia. Van estar hores bevent alcohol i consumint cocaïna, i després van decidir continuar la festa al domicili que compartien. Aleshores, el company de pis va anar a dormir i els va deixar sols.

Segons la declaració que va facilitar ahir a la policia, a l'endemà es va llevar i va veure una gran taca de sang al llit de Verbist, però no va veure el cos. Va ser llavors quan Verbist li va confessar que havia matat la dona. Posteriorment, tots dos, van carregar el matalàs i el van llençar a les escombraries.

La versió coincideix plenament amb la que va donar Verbist dilluns, quan va negar que el seu company de pis l'hagués ajudat a matar la dona, a esquarterar-la o a desfer-se del cos, però sí que va sostenir que li va confessar el crim.

Davant la confessió, l'home va ser detingut pels Mossos d'Esquadra, i posteriorment va passar a disposició judicial, on, assessorat per la seva lletrada i acollint-se al seu dret, va decidir no declarar. El detingut va quedar en llibertat però imputat per un delicte d'encobriment.

Confessa un altre crim

D'altra banda, el detingut ahir també va explicar a la policia que Verbist li va confessar un altre crim que havia comès a Tenerife, sense donar més detalls dels fets. Cal recordar que Verbist va ser detingut a Madrid en relació amb la mort d'Anne Strande Jensen, una jove danesa a qui el 13 de juny hauria estrangulat i cremat en un apartament proper a la Puerta del Sol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia