Successos

Roben perfums valorats en 60.000 euros d'un camió aparcat a l'AP-7

Van abandonar el botí que havien carregat en una furgoneta quan van arribar els Mossos, que van enviar-hi l'helicòpter i tot i van atrapar un dels lladres

Els lladres anomenats teloners perquè estripen la tela dels camions per ullar què hi ha a dins i, si els interessa, robar la càrrega, continuen actius a les àrees de descans de l'AP-7 buscant camions amb els xofers dormint. Ahir, els Mossos els van estroncar el negoci quan ja havien saquejat un camió i havien carregat perfums valorats en 60.000 euros en una furgoneta que tenien per endur-se el botí.

A quarts de set del matí, la sala de comandament dels Mossos va rebre una alerta que uns lladres estaven robant a l'àrea de servei de l'autopista situada al km 70 en sentit nord. Diverses patrulles policials i l'helicòpter dels Mossos van anar al punt i van tenir temps de veure com tres individus que anaven vestits amb roba de color fosc estaven atrafegats traginant caixes que treien d'un camió i les posaven dins d'una furgoneta. En ser descoberts, els tres homes van provar de fugir amb la furgoneta però els Mossos els van aconseguir barrar el pas. Llavors, els lladres van baixar del vehicle i van plantar a córrer pel voral de l'autopista, en sentit cap a Barcelona. Dos dels fugitius van aconseguir travessar l'autopista i van anar cap a les vies del tren i van poder escapar-se. El tercer home va ser interceptat i detingut al costat de les vies, dins del terme municipal de Vilobí d'Onyar. El detingut és un marroquí de 28 anys, veí de Santa Coloma de Gramenet. La furgoneta que van abandonar els lladres estava carregada amb 34 caixes de 25 ampolles cadascuna de perfum d'alta gamma de 100 ml. El valor de les més de 800 ampolles de perfum que van poder ser recuperades puja a 60.000 euros.

LA XIFRA

800
ampolles
de perfum ja havien carregat els lladres a la furgoneta que duien.

LA DATA

20.08.14
a quarts de set
van ser descoberts els tres lladres que saquejaven un camió.

L'helicòpter per seguir lladres des del cel

Per perseguir els lladres de l'autopista els Mossos van mobilitzar ahir el seu helicòpter, que darrerament fan volar sovint per reprimir els lladres. El van treure també en la persecució d'un dels lladres violents de la banda d'Ali Salim que es va emboscar a Sant Feliu de Guíxols. En aquella ocasió, tot i que l'helicòpter va sobrevolar la zona durant hores, no van aconseguir atrapar el fugitiu. També va volar de nit per controlar els assalts a cases.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia