Successos

Una banyista holandesa mor ofegada a Sant Pere

Una dona de 67 anys de nacionalitat holandesa va morir ahir ofegada a la platja de Sant Pere Pescador. Els fets van tenir lloc al matí a la platja que hi ha al davant del càmping L'Àmfora.

Els serveis d'emergència van rebre l'avís dels fets pels volts de dos quarts de dotze del migdia.

Les hipòtesis indiquen que la dona hauria entrat a l'aigua, s'hauria trobat malament i el corrent se l'hauria endut mar endins. Una embarcació que estava navegant per la zona va trobar el cos de la dona que estava surant al mar. Immediatament van avisar els serveis d'emergència, i fins a la platja es van desplaçar una ambulància i un helicòpter medicalitzat del SEM i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, però la dona ja era morta.

La platja no disposava de vigilància ja que va finalitzar el dia 15 de setembre, quan es va donar per acabada la temporada d'estiu.

Amb la mort d'ahir, ja són tres les persones que han mort ofegades a les platges gironines en sis dies. Diumenge passat un veí de Lloret de Mar de vint-i-tres anys va morir mentre feia pesca submarina a la cala Sant Francesc de Blanes.

Dijous un home de 64 anys de nacionalitat suïssa també va morir ofegat a la platja d'Empuriabrava de Castelló d'Empúries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia