Successos

Un centenar de desallotjats per un incendi a Girona

Crema l'habitació d'un pis per un problema elèctric

El carrer del Carme va haver de ser tallat al trànsit

L'incendi en un immoble va provocar ahir el desallotjament d'un centenar de veïns d'un bloc de pisos de set plantes a Girona. Els fets van tenir lloc pels volts de les tres de la tarda al primer pis del número 281 del carrer del Carme de Girona. Segons informacions dels Bombers, es va produir un problema elèctric que va generar unes guspires, que van afectar una habitació que va quedar totalment cremada per les flames. La resta de l'immoble va quedar afectat pel fum i les altes temperatures.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), patrulles dels Mossos d'Esquadra i Policia Local. Per apagar l'incendi, els bombers van haver d'entrar pel garatge, que dóna a un pati interior. Malgrat l'ensurt, ningú no va resultar ferit en l'incendi, que va poder ser apagat totalment tres quarts d'hora després de declarar-se. Posteriorment els veïns van poder tornar al seu habitatge. A causa del foc, el carrer –un dels punts d'accés a la ciutat– va haver de ser tallat al trànsit entre la Creueta i el pont de la Font del Rei, i més tard es va donar pas alternatiu.

Intoxicada pel fum

En un altre punt del mapa, una dona va resultar ferida lleu per inhalació de fum després que es produís un incendi a casa seva, a la masia Can Panarra, a Sant Feliu de Buixalleu. La víctima és la propietària de la finca. Per causes que s'estan investigant, es va produir un foc en una habitació de l'immoble a la una del migdia. Les flames van calcinar l'habitació però no van causar més desperfectes o danys estructurals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia