Successos

El detenen pel robatori de gasoil d'un oleoducte

Els Mossos el van enxampar a Sant Feliu de Buixalleu amb nou garrafes

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns a Sant Feliu de Buixalleu un home de 38 anys, de nacionalitat romanesa i veí d'Arbúcies, acusat de sostreure gasoil de l'oleoducte d'una empresa de logística d'hidrocarburs que uneix la refineria de Tarragona amb els dipòsits de l'empresa a Girona. El detingut actuava amb una altra persona, que va poder fugir. Els dos havien manipulat l'oleoducte fent-hi un forat per fer l'extracció il·legal de combustible i l'havien tapat amb prou cura perquè no fos vist i poder tornar-hi més endavant per sostreure més gasoil. La detenció va tenir lloc després que els responsables de l'empresa se n'adonessin d'una baixada de pressió a l'oleoducte.

Detingut ‘in fraganti'

Els agents van iniciar un dispositiu de vigilància el dilluns passat a dos quarts de set del vespre i uns tres quarts d'hora després van detectar l'arribada en un descampat d'un vehicle, del qual en van baixar dos homes amb diverses garrafes de plàstic que es van apropar fins al punt d'extracció. Els Mossos van veure que aquestes dues persones sostenien una mànega que estava introduïda en el punt d'extracció i van poder constatar que aquests homes estaven succionant gasoil de l'oleoducte. En aquell moment els agents es van identificar com a policies i les dues persones van fugir en direccions oposades. Els policies que feien la vigilància van aconseguir interceptar un dels lladres, però l'altre va escapar.

En el moment de la detenció, els agents van localitzar a l'interior del vehicle nou garrafes de plàstic, una de deu litres i vuit de 25, així com dotze metres de mànega. El detingut, amb un antecedent policial, passarà a disposició judicial les properes hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia