Successos

Un jove de Ripoll mor en estimbar-se amb el tractor

Anava a feinejar al bosc a Campdevànol quan es va precipitar per un marge

Un jove de 28 anys veí de Ripoll, Jordi Coma Ruiz, va morir ahir en estimbar-se amb el tractor mentre feia feines forestals, juntament amb altres persones, a la finca del Mas Palou de Campdevànol.

L'accident va passar cap a les tres de la tarda, quan el tractor que menava Jordi Coma va rellis-
car cap enrere i es va estimbar per un pendent molt empinat i pedregós. El tractorista va patir ferides molt greus al cap i, tot i que es van activar els serveis d'emergències, que el van anar a assistir, no es va poder fer res per ell, ja que havia mort a l'acte. Es va activar el procediment judicial i el forense es va ocupar de fer l'aixecament del cadàver. Els Mossos es van fer càrrec de l'atestat del sinistre, que es va tipificar com a accident laboral i es va notificar, a part del jutjat de guàrdia de Ripoll, al Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

El 7 d'octubre de l'any passat, Joan Fàbregas Serra, un pagès de 65 anys del mas La Torre d'en Llunes, d'Olot, va morir després de bolcar amb el tractor en un camp. El 2 d'agost del 2013, Joan Prat, un pagès de Santa Pau de 62 anys, va morir accidentalment en ser aixafat per la pala de la màquina carregadora (del tipus Bobcat Case) amb què traginava sacs industrials amb el gra de colza i veça del camp que estava recol·lectant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia