Successos

Cremen més de dues hectàrees d'un camp de blat a Verges

Els Bombers de la Generalitat van haver de treballar ahir en un incendi que va cremar més de dues hectàrees d'un camp agrícola de Verges. Els serveis d'emergència van rebre l'avís a través del telèfon 112 a tocar de la una del migdia, que es veia una columna de fum a la zona de Can Bagué. Fins al lloc dels fets es van desplaçar vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra. Quan van arribar fins allí, van comprovar que es tractava d'un camp de blat, al qual les flames van córrer ràpidament, ja que és un conreu de secà. Afortunadament les flames no van arribar a una zona boscosa pròxima ni ningú va resultar ferit.

Incendi a Ventalló

En un altre punt del mapa, els Bombers de la Generalitat també van apagar un incendi que es va produir en un paller de Ventalló, a tocar de la carretera C-31, al punt quilomètric 366. Fins a l'incident es van desplaçar una desena d'efectius dels Bombers, que van treballar durant dues hores en l'extinció de l'incendi. El fum va afectar una nau industrial i les flames, uns camps i un porxo que va quedar totalment destruït.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia