Successos

Enxampat a 207 km/h circulant per l'autopista

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un conductor de nacionalitat holandesa que circulava a més de 200 quilòmetres per hora per l'autopista. Els fets van passar el dia 5 de novembre, en un control de velocitat que una patrulla de trànsit del sector de Girona havia establert al quilòmetre 50,9 de l'autopista AP-7, dins del terme municipal de Sant Julià de Ramis. Quan passaven sis minuts de dos quarts d'onze del matí, els agents van detectar un vehicle que circulava a 207 km/h en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa és de 120 km/h. Els agents van aturar el vehicle i van notificar la denúncia al conductor, ja que li podria suposar la pèrdua de 6 punts i l'abonament de 600 euros de denúncia.

Dos dies més tard, concretament el 7 de novembre al vespre, els Mossos d'Esquadra van denunciar un altre conductor com a presumpte autor de dues infraccions del reglament general de circulació, conduir amb excés de velocitat i avançar per la dreta, i una tercera del reglament general de conductors, conduir amb el permís suspès per pèrdua total de punts. En aquest cas, els agents de trànsit havien muntat un control de velocitat a l'AP-7, al punt quilomètric 50 en sentit sud, al terme municipal de Sant Julià de Ramis.

Cap a un quart de nou del vespre, els Mossos van detectar un vehicle que avançava per la dreta i que circulava a 179 km/h, en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa era de 120 km/h. Els Mossos van aturar el vehicle i, després d'identificar-ne el conductor, es van adonar que l'home conduïa amb el permís suspès per la pèrdua total de punts. Per això els agents van imposar al noi, de 22 anys, nacionalitat romanesa i veí de Barcelona, tres denúncies que li podrien suposar 1.100 euros de multa en total.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia