Un veí de Mata mor atropellat per un camió en un polígon de la població

La víctima, un home de 92 anys, havia sortit a passejar com cada dia

Josep Juanmiquel va sortir divendres a la tarda a passejar pels voltants de casa seva com feia cada dia. Cap a les cinc de la tarda, aproximadament, uns treballadors el van trobar estès a terra i malferit, en una vorera d'un polígon de Mata, a Porqueres. Tot apunta que un camió que maniobrava per la zona li va passar pel damunt de les cames sense que el xofer advertís, fins una estona més tard, que havia atropellat una persona. Tant els treballadors com el camioner van anar a auxiliar el ferit, que va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va morir dissabte al vespre de resultes de les gravíssimes ferides que tenia. La víctima no va poder explicar com s'havia produït l'accident i els Mossos estan acabant de recollir dades i testimonis per intentar aclarir les circumstàncies en què el camió va enganxar la víctima, que només va rebre de les cames. Els funerals per Josep Juanmiquel s'oficiaran aquest matí, a les 10, a l'església de Mata.

Al carrer de Mata, però dins del terme municipal de Banyoles, el dimarts dia 1 de setembre va morir atropellat un nen, Yousf Tunkara, que va travessar corrent el carrer pel pas de vianants, aprofitant que els cotxes estaven aturats en un dels sentits. El nen va ser atropellat per un cotxe que circulava en l'altra direcció. En aquest cas, la policia va resoldre que el conductor del vehicle no tenia cap culpa en l'accident perquè circulava correctament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.