Successos

Un bebè d'Alacant ingressat en la UCI per una possible intoxicació per haixix

Un amic de la família va traslladar al xicotet al citat centre hospitalari a última hora de la vesprada del passat dissabte

De moment, no s'ha produït cap detenció

Un bebè de 14 mesos roman en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l'Hospital General d'Alacant a causa d'una possible intoxicació per haixix o marihuana, en un succés que investiga la policia espanyola, han confirmat hui a Efe fonts pròximes al cas.

Un amic de la família va traslladar al xicotet al citat centre hospitalari a última hora de la vesprada del passat dissabte en presentar símptomes aparents d'haver ingerit haixix o marihuana. L'hospital va avisar després a la policia en sospitar que podria tractar-se d'una intoxicació per estupefaents, han relatat fonts policials.

Aquestes mateixes fonts han assenyalat que, pel que sembla, la criatura està fora de perill i han explicat que s'ha obert una investigació per a esclarir els fets. De moment, no s'ha registrat cap detenció i, encara que es desconeixen les circumstàncies en les quals es va produir el succés, no es descarta la possibilitat que el bebè ingerira l'haixix o la marihuana de manera accidental.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia