Successos

Detenen a Lloret un grup implicat en tres crims a Sèrbia i Txèquia

La Policía Nacional ha detingut a Lloret, Blanes i Tordera disset persones d'una banda integrada bàsicament per serbis que es dedicaven al cultiu de marihuana i que eren buscats per la seva implicació en un doble crim perpetrat a la ciutat sèrbia de Novi Sad i un altre assassinat a Txèquia. En total, l'operació, anomenada Novi Sad, que van fer la Policía Nacional, la policia sèrbia i la txeca coordinades per la Interpol, va acabar amb 25 detencions.

A part de les disset detencions fetes a la Selva, es van fer dos arrestos a Sevilla i dotze a Txèquia. L'operació es va fer la matinada del dia 1 de març i es van escorcollar diverses cases i xalets de zones residencials de la Selva on els traficants s'havien establert i havien muntat sofisticades plantacions de marihuana. La policia va arrencar 2.524 plantes de marihuana. La policia es vanagloria d'haver desmuntat el grup perquè pressuposen que el grup hauria evolucionat del narcotràfic cap a les activitats d'extorsions, segrestos i assassinats. Un dels assassinats que se'ls atribueix va ser precisament el d'un membre de la banda que havia decidit parar-se pel seu compte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia