Successos

tribunals

prostitució

Jutjats per haver forçat una noia a prostituir-se

La fiscal demana per als tres acusats una pena de 12 anys de presó

L'Audiència de Girona va jutjar ahir Gabriel Vulgaris, Ionut Nihaiu i Nicoleta Zaharagiu, els tres acusats d'haver forçat una noia a prostituir-se en un bordell d'Hostalets de Llers. La víctima, que no va comparèixer ahir al judici, va relatar que va arribar a Catalunya des de Romania enganyada per Vulgaris, que es va oferir a ajudar-la. Ell li va dir que treballaria en un restaurant de cambrera. Però la realitat va ser una altra, ja que, segons la víctima, li van prendre el passaport i la van dur al Moonight, on va acabar exercint la prostitució a la força. S'hi va estar un any i guanyava uns 400 euros diaris que donava a Vulgaris, fins que va conèixer un client francès amb qui va marxar.

La fiscal demana per als tres acusats 12 anys de presó per un delicte de tràfic d'éssers humans amb finalitat d'explotació sexual i un altre de prostitució coactiva. Els sospitosos defensen que la víctima exercia la prostitució lliurement, que no estava obligada a res i que els diners que guanyava eren per a ella, no pas per pagar els proxenetes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia