Successos

SUCCESSOS

El jutge permet a la família que Montse Méndez sigui enterrada

La dona va ser assassinada i esquarterada a Girona per Dave Verbist, que va confessar el crim

El jutjat d'instrucció número 1 de Girona ha donat el vistiplau perquè sigui enterrada Montse Méndez, la dona de 40 anys que va ser assassinada fa gairebé tres anys. El jutge considera que ja s'han fet les proves forenses pertinents de cara a la investigació. De fet, la família ja disposa de les despulles per fer la cerimònia d'enterrament, que és previst que se celebri avui a la una del migdia al tanatori de Girona. Les restes estaven actualment a l'Institut de Medicina Legal de Girona.

El sospitós del crim, Dave Verbist, va confessar que el 23 d'octubre del 2013, durant la nit, va mantenir relacions sexuals amb la dona, amb qui hauria fet pràctiques d'asfíxia de manera consentida, però, segons diu, se li'n va anar la mà, la va escanyar més del compte i va morir asfixiada. Quan va veure que no respirava, va decidir desfer-se del cadàver. La va esquarterar en vuit parts amb un ganivet, a la banyera, i va repartir el cos en bosses. Amb una moto, va anar buidant-les en diferents zones boscoses de Sant Julià de Ramis, Taialà i Fornells de la Selva.

La setmana passada un jurat popular va declarar Verbist culpable d'assassinat, per haver mort una turista danesa, l'any 2014, a Madrid. Arran d'aquest cas, Verbist va ser detingut i va confessar el crim de Méndez. El cas encara es troba en fase d'investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia