Successos

vilafant

Troben 387 plantes de marihuana en una casa

Una intervenció policial per una baralla en una casa de Vilafant va permetre descobrir 387 plantes de marihuana i detenir el suposat responsable de la plantació, un home dominicà de 25 anys, que a més a més tenia pendents dues ordres de cerca dels jutjats de Pamplona per amenaces i lesions.

Va ser la matinada del 29 de setembre, quan els Mossos d'Esquadra van ser avisats per una baralla en un domicili particular. Quan la patrulla va arribar a la casa, no se sentien ni crits ni sorolls sospitosos però van decidir contactar amb l'inquilí de l'habitatge i van inspeccionar-ne l'interior. Durant la inspecció van trobar 387 plantes de marihuana, 20 transformadors elèctrics, una instal·lació de reg, 21 làmpades, un sistema de ventilació i garrafes de fertilitzants. La instal·lació elèctrica estava connectada de forma fraudulenta a la xarxa del carrer per evitar pagar el subministrament.

L'inquilí es va excusar dient que ell només es feia càrrec del manteniment de la plantació i que desconeixia qui era el propietari de la marihuana. Però els Mossos el van detenir per un delicte contra la salut pública. Després de la detenció van comprovar que el noi, veí de Vilafant, tenia pendents dues ordres de crida i cerca a Pamplona per un delicte de lesions i un altre d'amenaces. El detingut va ser posat a disposició judicial l'endemà de la detenció i el jutge de guàrdia de Figueres va ordenar que ingressés a la presó. I es va comunicar la detenció als jutjats de Pamplona que el reclamaven.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.