Successos

judicial

Demanen 6 anys de presó per a un lladre reincident

L'Audiència de Girona el jutja per haver robat en una casa de Vilafant

L'Audiència de Girona va jutjar ahir un lladre multireincident acusat d'haver robat en una casa de Vilafant el 24 de novembre del 2012. Marcos Foraster té quatre sentències fermes per altres robatoris i és a la presó complint condemna. Per l'assalt de Vilafant s'enfronta a una pena de 6 anys de presó. La defensa, encapçalada pel lletrat Toni Quera, en demana l'absolució.

Enxampat ‘in fraganti'

Segons l'acusació pública, el dia dels fets Marcos Foraster va aprofitar que no hi havia ningú a la casa, situada al carrer de Lleida, per entrar-hi a robar. Mentre regirava l'interior del domicili, el propietari i el seu fill menor d'edat van arribar a casa i el van enxampar. El lladre va fugir corrent, però el menor el va poder veure i identificar. En el judici el fill menor d'edat va explicar que li va arribar a veure la cara, però que l'home va aconseguir fugir. Abans, però, va llançar la motxilla que duia i van poder recuperar els objectes robats.

En el judici, Marcos Foraster va negar els fets i va assegurar que “mai” no ha entrat a robar en cap casa. “Sí que he robat, però d'altres maneres, perquè necessitava diners per a drogues”, va explicar ahir l'acusat, que va referir un llarg historial de drogodependència. De fet, va assegurar que el dia dels fets es devia estar drogant “a casa o a casa d'algú”.

El judici va començar ahir, però va quedar suspès fins a la setmana vinent perquè per problemes amb la citació judicial no van arribar a declarar un doctor que ha d'acreditar l'addicció a les drogues de l'acusat ni tampoc un agent dels Mossos d'Esquadra que va participar en la seva detenció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia