Successos

Busquen un home que volia fer pujar nens al seu cotxe

Al municipi de Vila-rodona, a l'Alt Camp, i en altres municipis de l'entorn intensifiquen la vigilància per localitzar el conductor d'un vehicle tot terreny que en els dos darrers dies ha intentat, almenys tres cops, emportar-se infants convidant-los a pujar al cotxe. Els fets han estat confirmats pel mateix alcalde de Vila-rodona, Josep Maria Comas, que assenyala que hi ha hagut denúncies concretes de pares afectats i que han estat posades en coneixement dels Mossos d'Esquadra, que han intensificat els controls per carretera per localitzar-lo.

Els veïns del municipi de l'Alt Camp donen detalls del casos. En concret, “van intentar endur-se un nen a les Fonts Fresques i dos davant de l'estanc de Vila-rodona”, afirmen els veïns, alguns dels quals concreten que es tracta d'un vehicle tot terreny que “també va per altres pobles intentant que els nens pugin”. Segons els veïns, en un dels casos, dimarts passat, el conductor del vehicle, que descriuen com un “home calb”, es va aturar davant l'estanc de Vila-rodona i va convidar dos infants d'entre 6 i 8 anys a pujar al tot terreny per portar-los a casa. Els infants, espantats, van fugir corrent i van relatar els fets als pares. Un episodi similar hauria tingut lloc amb una menor de 13 anys al davant del supermercat del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia