Successos

Cinc detinguts en una batuda, amb helicòpter i tot, a Campllong

Un espectacular desplegament dels Mossos, que durant una hora van fer volar l'helicòpter i tot, va acabar ahir amb cinc detinguts relacionats amb un delicte contra la salut pública, després que es detectessin indicis d'una plantació de marihuana en una masia del veïnat de la Bruguera de Campllong, que van mantenir encerclada durant tot el dia i fins entrada la nit.

Segons les primeres informacions, els Mossos estaven fent un control que no tenia relació amb la plantació de marihuana quan van poder veure un home que entrava a la masia i es va sospitar d'un possible robatori. Al migdia, hi havia un detingut, però a la nit els arrestats ja eren cinc. Se'ls imputa un delicte contra la salut pública. Durant una hora, l'helicòpter dels Mossos va estar volant molt baix per sobre les masies de la Bruguera i els boscos que les envolten, cosa que va cridar molt l'atenció dels veïns. Quan l'helicòpter es va retirar, un important contingent de Mossos, inclosos els de l'ARRO, es van mantenir a la zona, i ja entrada a la nit encara estaven escorcollant la casa. Els detinguts passaran al jutjat en les properes hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia