Successos

Un camió bolca i moren més de tres-cents godalls

Per culpa de l'accident, a la sortida Girona Nord de l'AP-7 hi va haver talls de trànsit i retencions a l'autopista i a la C-66 durant sis hores

Més de tres-cents godalls morts i sis hores de talls de trànsit i cues a la sortida de l'autopista AP-7 a l'accés a la C-66. Aquest és el balanç de l'accident d'un camió que ahir a les deu del matí va bolcar quan agafava el revolt pronunciat que hi ha a la carretera.

El camió, de l'empresa Trasllats Mipork, de Barcelona, traginava uns 750 godalls, dels quals la mitat, aproximadament, van resultar morts en l'accident del camió, que va quedar bolcat i travessat al vial d'accés cap a la C-66, a la sortida de l'autopista, a Sant Julià de Ramis. Els Mossos van enviar un total de nou patrulles, que van haver de desviar el trànsit. Dues empreses de grues, Vinyoles i Pallí, van haver d'intervenir per retirar el camió. L'operació va durar fins a les quatre de la tarda, quan es va poder normalitzar el trànsit a la zona. També es va mobilitzar un camió d'una empresa especialitzada en el transport de bestiar mort, que es va endur els godalls morts, que van haver de ser destruïts per ordre dels serveis de veterinària del Departament d'Agricultura Ramaderia i Pesca. Un altre camió va traslladar els godalls que van sobreviure al sinistre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia