Successos

Moren dos conductors en dos accidents de trànsit, a Biure i a Gualta

L'accident a l'N-II va ser un xoc frontal entre dos cotxes i el sinistre de Gualta es va produir quan un tot terreny va sortir de la carretera tot sol

Dos homes van morir ahir en dos accidents de trànsit ocorreguts a Biure d'Empordà i a Gualta.

El primer dels accidents va passar a quarts de sis del matí, al quilòmetre 765,8 de la carretera N-II, a Biure d'Empordà. Dos cotxes van xocar frontalment i de resultes del xoc un dels vehicles va sortir de la carretera i va quedar bolcat enmig d'uns camps i el seu conductor, un home francès de 39 anys, va morir.

El conductor de l'altre vehicle, un home de 53 anys, va quedar atrapat a dins del cotxe i els bombers el van haver de treure. Després va ser traslladat en estat greu a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'accident va provocar cues que van arribar als deu quilòmetre a l'N-II en sentit Figueres.

L'altre accident va passar a dos quarts de cinc de la tarda al quilòmetre 0,5 de la carretera G-643, a Gualta, molt a prop de Torroella de Montgrí, quan un vehicle tot terreny, un Mitsubishi Montero, ocupat per dos homes, va sortir de la carretera. El conductor del cotxe, un home de 60 anys veí de Ventalló, va morir de resultes del xoc, mentre que el seu acompanyant, un home de 81 anys, va quedar ferit greument i va ser traslladat amb una ambulància medicalitzada del SEM a l'hospital Josep Trueta.

La Gi-643 va quedar tallada en els dos sentits de la marxa durant mitja hora i, posteriorment, els Mossos van anar donant pas alternatiu. En la gestió del sinistre també hi van treballar els bombers.

Ahir també un cotxe va bolcar a l'N-II en el tram urbà de Figueres i el conductor va quedar ferit lleument.

LA DATA

27.09.15
va ser un dia
sinistre a les carreteres gironines, amb dos accidents mortals, a Biure i a Gualta.

LA XIFRA

2
persones més
van resultar ferides greument en els accidents de Biure i Gualta.

Trenta morts d'accident aquest any

Amb les dues víctimes mortals d'ahir ja són trenta les persones mortes a causa d'accidents de trànsit aquest any a les comarques gironines. La mortalitat a les carreteres gironines ha augmentat molt respecte a l'any passat, quan durant els primers nou mesos van morir 18 persones. I en tot el 2014, el nombre de víctimes mortals va ser de 25, xifra que aquest any ja es va superar a finals del mes d'agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia