Successos

Un cotxe fa nosa al bus des de fa un mes i ningú el treu

El vehicle francès es va accidentar fa setmanes a l'N-II a Vilademuls

L'Ajuntament gestiona ara a través del consolat la retirada com a residu

L'Ajuntament de Vilademuls ha dictat un edicte a través del consolat francès per avisar el propietari d'un cotxe de matrícula francesa que fa mes d'un mes es va accidentar arran de l'antiga N-II a Vilademuls i resulta molest, ja que ha quedat abandonat en un punt on precisament hi ha la parada de l'autobús. A través de l'edicte es donarà per notificat al propietari i si d'aquí a quinze dies no es va a fer càrrec del cotxe es retirarà com a residu. Durant els dies que fa que és al voral de la carretera el vehicle ha anat perdent peces per obra dels lladres.

L'Ajuntament de Vilademuls, que no disposa ni de policia ni servei de grua, inicialment havia demanat als Mossos que el retiressin però els Mossos no disposen de cap dipòsit idoni a tota la demarcació (tot i que els sindicats havien reclamat que es donés aquesta finalitat a l'antiga seu de trànsit) i van optar per deixar-lo arran de la carretera en considerar que el lloc on ha quedat no dificulta la circulació de vehicles, tot i que és on hi ha la parada.

L'accident va passar perquè el conductor va perdre el control en sortir d'un revolt i va estavellar-se contra el voral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia