Successos

Comissen més de 1.700 plantes de marihuana

Els llogaters del pis, de Sant Julià de Ramis, obtenien la llum il·legalment

Els Mossos d'Esquadra han localitzat més de 1.700 plantes de marihuana en una casa de Sant Julià de Ramis. Els fets es remunten al mes de novembre, quan els Mossos van començar a sospitar que en un domicili de Sant Julià de Ramis hi podria haver una plantació de marihuana. Durant la investigació, els agents van verificar que en una petita terrassa de la casa hi havia dues màquines d'aire condicionat que funcionaven a ple rendiment. Durant la investigació també es va verificar que, tot i que la casa tenia subministrament elèctric, el comptador estava donat de baixa a la companyia.

Finalment, el 18 de gener els agents van contactar amb els dos llogaters de l'habitatge i van accedir a la casa. A l'interior van trobar una plantació de 1.705 plantes de marihuana i 30 plantes mare per fer esqueixos, repartides en dues plantes de l'habitatge. A més de les plantes també hi havia una instal·lació de làmpades, transformadors, bombetes i aparells d'aire condicionat per tal de fer créixer i garantir el cultiu. Els homes obtenien la llum il·legalment. Per aquest motiu, els Mossos investiguen els dos homes com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia